Ξεκινήστε εδώ...

Τι είναι το WPCARE; #

Είμαστε λάτρεις του WordPress και μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα φιλοξενίας, συντήρησης και ασφάλειας για τον ιστότοπό σας. Γνωρίζουμε ότι ως ιδιοκτήτης ιστότοπου, έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να ανησυχείτε για την τεχνική πλευρά των πραγμάτων, έτσι δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, για να μπορείτε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Έτσι, αν θέλετε αξιόπιστες λύσεις χωρίς άγχος για τον ιστότοπό σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Τι είναι το WordPress; #

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που βοηθά τις διαδικτυακές επιχειρήσεις να δημιουργούν και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο του ιστότοπού τους. Το WordPress χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο, όπως οι The Guardian, Forbes και The New York Times. Το WordPress είναι δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα που κυκλοφορεί υπό την GPL.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε; #

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας, φιλοξενία και αλλαγές στο περιεχόμενο, τη λειτουργία, τη δομή ή την εμφάνιση οποιουδήποτε ιστότοπου WordPress. Συγκεκριμένα προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες σταθερά μέσω συνδρομής ή κατ’ ανάγκη όποτε τις χρειαστείτε:

  • Βελτιστοποιημένη φιλοξενία ανάλογη με τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας
  • SEO για την ενίσχυση της παρουσίας σας στις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google, Bing)
  • Ενίσχυση της ασφάλειας εφαρμόζοντας σύγχρονες και δοκιμασμένες πρακτικές
  • Αξιόπιστα αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και βάσης δεδομένων
  • Αλλαγές στην εμφάνιση ή στο περιεχόμενο, σύμφωνα με τις ανάγκες σας
  • Αλλαγές στη λειτουργία ή προσθήκη νέων λειτουργιών ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Δωρεάν συμβουλές για την ενίσχυση της online παρουσίας της επιχείρησής σας

Θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα μου στην Google; #

Η Google διαθέτει έναν πολύπλοκο αλγόριθμο που καθορίζει ποιες ιστοσελίδες θα εμφανίζονται σε μια αναζήτηση. Αυτός ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως τη συνάφεια της ιστοσελίδας με το ερώτημα αναζήτησης, την ποιότητα και τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας.

Εμείς, θα εφαρμόσουμε σωστές και δοκιμασμένες πρακτικές SEO ώστε το περιεχόμενο σας να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα structured data που θα ενισχύσουν την παρουσία σας στην Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Πού θα φιλοξενείται ο ιστότοπός μου; #

Η φιλοξενία ιστοσελίδων περιλαμβάνεται στην υπηρεσία μας ως μέρος της δέσμευσής μας να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας μας φιλοξενούνται σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς διακομιστές, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση του ιστότοπού σας.

Κατανοούμε τη σημασία της ταχύτητας, της ασφάλειας και της ευκολίας χρήσης όταν πρόκειται για φιλοξενία, και γι’ αυτό έχουμε σχεδιάσει τις λύσεις φιλοξενίας μας με γνώμονα αυτούς τους παράγοντες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τεχνικές γνώσεις ή την ταλαιπωρία της εγκατάστασης και της συντήρησης του περιβάλλοντος φιλοξενίας του ιστοτόπου σας – εμείς τα αναλαμβάνουμε όλα για εσάς.

Έτσι, αν αναζητάτε μια λύση φιλοξενίας χωρίς προβλήματα που να προσφέρει γρήγορες και ασφαλείς επιδόσεις, μην κοιτάξετε παραπέρα από τις υπηρεσίες μας.

Θα μπορώ να επεξεργαστώ τον ιστότοπό μου μετά την παράδοσή του; #

Ναι, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας μετά την παράδοση! Πιστεύουμε ότι πρέπει να σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές όποτε το χρειάζεστε, γι’ αυτό και σας παρέχουμε πρόσβαση στο εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Αλλά μην ανησυχείτε, αν προτιμάτε να μην χειρίζεστε εσείς τις αλλαγές, σας καλύπτουμε εμείς. Θα είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να αναλάβουμε τις αλλαγές και όποιες ενημερώσεις για εσάς. Και για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, θα σας παρέχουμε σαφείς οδηγίες για τον τρόπο χρήσης του CMS, ώστε να ξέρετε πάντα ακριβώς τι να κάνετε. Έτσι, είτε θέλετε να χειρίζεστε μόνοι σας τις ενημερώσεις είτε προτιμάτε να το κάνουμε εμείς για εσάς, θα έχετε πάντα τον έλεγχο που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας.