Ξεκινήστε εδώ...

Τι είναι το WPCARE; #

Το WPCARE (a.k.a. WordPress Care) προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας, συντήρησης και ασφάλειας για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το WordPress ως πλατφόρμα διαχείρισης ιστοτόπων τους. Έτσι, παρέχει στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μια εύκολη και ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης των τεχνικών θεμάτων του ιστότοπού τους.

Τι είναι το WordPress; #

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που βοηθά τις διαδικτυακές επιχειρήσεις να δημιουργούν και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο του ιστότοπού τους. Το WordPress χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον κόσμο, όπως οι The Guardian, Forbes και The New York Times. Το WordPress είναι δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα που κυκλοφορεί υπό την GPL.

Τι υπηρεσίες προσφέρετε; #

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας, φιλοξενία και αλλαγές στο περιεχόμενο, τη λειτουργία, τη δομή ή την εμφάνιση οποιουδήποτε ιστότοπου WordPress. Συγκεκριμένα προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες σταθερά μέσω συνδρομής ή κατ’ ανάγκη όποτε τις χρειαστείτε:

  • Βελτιστοποιημένη φιλοξενία ανάλογη με τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας
  • SEO για την ενίσχυση της παρουσίας σας στις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google, Bing)
  • Ενίσχυση της ασφάλειας εφαρμόζοντας σύγχρονες και δοκιμασμένες πρακτικές
  • Αξιόπιστα αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και βάσης δεδομένων
  • Αλλαγές στην εμφάνιση ή στο περιεχόμενο, σύμφωνα με τις ανάγκες σας
  • Αλλαγές στη λειτουργία ή προσθήκη νέων λειτουργιών ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Δωρεάν συμβουλές για την ενίσχυση της online παρουσίας της επιχείρησής σας

Θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα μου στην Google; #

Η Google διαθέτει έναν πολύπλοκο αλγόριθμο που καθορίζει ποιες ιστοσελίδες θα εμφανίζονται σε μιας αναζήτηση. Αυτός ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψη πολλούς παράγοντες, όπως τη συνάφεια της ιστοσελίδας με το ερώτημα αναζήτησης, την ποιότητα και τη δημοτικότητα της ιστοσελίδας.

Εμείς, θα εφαρμόσουμε σωστές και δοκιμασμένες πρακτικές SEO ώστε το περιεχόμενο σας να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα structured data που θα ενισχύσουν την παρουσία σας στην Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.